Už jste ani nedoufali, že se vám podaří najít bezlepkový dort? Sladké i slané pohoštění pro celiaky u nás není problém!
I těm kteří trpí celiakií upečeme báječné dorty na objednávku, které jistě ocení. Už se jenom smutně koukat, jak ostatní jedí sladké dobroty a dorty, ale můžou mlsat s nimi. Naše bezlepkové narozeninové dorty zaručeně vykouzlí úsměv na tváři, neboť jsou vzhledově i chutově k nerozeznání od běžných dortů s lepkem. Za svoje sladké dobroty dáme ruku do ohně. Dortíky vám i díky našemu chladícímu vozu přiveze vždy čerstvé.
Bezlepkové dorty Praha
U nás najdete zkrátka všechno. I my se snažíme držet krok s dobou, a proto jsme mezi naše dobroty zařadili i bezlepkové dorty a dezerty. Bezlepkový narozeninový dort pro vás vytvoříme takový, že bude k nerozeznání od tradičního dortu a to jak chutově tak i vzhledově. Mnozí dokonce říkají, že jim bezlepkový dort chutnal ještě více než tradiční dort. Bezlepkový dort od LUMI Dobrot bude zkrátka nejen krasný, ale i chutově nezapomenutelný.
Do korpusu a krémů používáme bezlepkové produkty, je tudíž vyloučena přítomnost alergenu č. 1 (lepek). Dorty jsou připravovány ve stejném, prostředí jako dorty klasické, a proto by v dortech mohlo být stopové množství.
Korpus bezlepkového narozeninového dortu:
- Světlý – bezlepkový,
- Mramorový – bezlepkový (prolíná se světlé a kakaové těsto),
- Čokoládový – bezlepkový.
- Korpusy za příplatek: bezlepkový Red Velvet, bezlepkový mrkvový, bezlepkový medový, bezlepkový ořechový, bezlepkový kokosový.
Krém bezlepkového narozeninového dortu:
- Pudinkovo-šlehačkový vanilkový krém,
- Alá Pribináček,
- Mascarpone krém s tmavou / bílou čokoládou,
- Vanilkový mascarpone krém.
- Máslový (z pravého živočišného másla) odlehčený pudinkem – vanilka, čokoláda,
- Pistáciový krém mascarpone,
- Ovocný krém mascarpone – jahodový, malinový, ostružinový, borůvkový, citronový,
- Kokosový mascarpone krém,
- Nugátový mascarpone krém
- Karamelový mascarpone krém,
- Oříškový mascarpone krém.
Do korpusu a krémů používáme bezlepkové produkty, tudíž se snažíme maximálně vyloučit přítomnost alergenu č. 1 (lepek). Dorty jsou ale připravovány ve stejném, prostředí jako dorty klasické, a proto by v dortech mohlo být stopové množství.